100% hjælp

Filipper-brevet 4 v6-7
Vær ikke bekymrede for noget, men sig altid Gud tak og læg jeres ønsker frem for ham i bøn. Så vil I opleve, at Guds fred, som overgår al menneskelig forstand, vil beskytte jeres tanker og hjerter og bevare jeres tillid til Jesus Kristus.

Hvor er det meget lettere at lære at klage til Gud over situationen, end at lære at sige tak til ham! Men vi skal lære begge dele for at få virkelig hjælp. Det er godt at få Guds praktiske hjælp med det ene og det andet, men det løfter os ikke ret meget, hvis vi sidder fast i en oplevelse af, at “glasset er halvt tomt” hele tiden.

Vi har brug for at komme dertil, hvor Guds fred fylder os, ligemeget om der er mindre eller større problemer på vores vej. Det sker, når vi lægger alting i hans hænder og siger ham tak. Han er jo den, der har skabt os og sørger for os hele tiden på mange måder – også når der er vanskeligheder. Vi må vende os til ham i tak for alt det, og så glæde os over at vi tilmed har fået lov til at lægge alle vores ønsker frem for ham. Så siger verset, at hans fred vil fylde os og bevare os i relationen til ham. Det gælder også, hvis han ikke opfylder alle vores ønsker lige præcis på den måde, vi havde tænkt os, eller lige med det samme. Det har han bedst styr på, og vi ved, at han har omsorg for os. Med Guds fred i hjertet kan vi godt vente.

 

Sommergudstjenesterne på Ahornvej 3 i Taastrup fortsætter hele august måned, så velkommen igen på søndag kl. 11.

Kærlig hilsen
Arne Christensen